How our manufactory design and works with handmade creations

Servicii oferite

INNOTECH VALVES SRL ofera servicii complete în domeniul instalatiilor de orice tip:

Instalatii de apa si canalizare

  • Instalatii oil&gas, criogenice, hidrogen, sanitare si instrumentatie
  • Instalatii chimice

Serviciile "la cheie" oferite de Innotech Valves în domeniul instalatiilor cuprind:

  • Consultanta pentru alegerea echipamentelor si a configuratiilor necesare
  • Ofertare
  • Furnizare de echipamente, accesorii si materiale

În felul acesta putând asigura componentele optime si conditii de montaj si punere în functiune în conformitate cu procedurile fabricantului, ceea ce garanteaza succesul total al oricarui proiect.

Toate activitatile mentionate sunt destinate lucrarilor de investitii industriale si civile.

Analizând oferta de servicii a firmei se observa ca sunt acoperite toate etapele necesare realizarii unei lucrari complexe: de la propunerea solutiilor, bugetarea, elaborarea proiectelor si pâna la punerea acestora în practica.

IV

Produse oferite

 Pentru a va putea forma o imagine a potentialului nostru, enumeram câteva din echipamentele utilizate în lucrarile pe care Innotech Valves le furnizeaza:

01.

Instalații de apă și canalizare

Avem contractate parteneriate cu producatori de top din Europa, pentru a oferi clientilor nostri o gama cat mai variata de produse, reusind astfel sa satisfacem cererea tuturor echipamentelor necesare instalatiilor de apa si canalizare.

Putem oferi: robinet inchidere cu sertar, robinet inchidere cu ventil, compensatori (cu tiranti, cauciucati, elicoidali) , robineti de aerisire dezaerisire, vane tip cutit, vane tip future (wafer, dubluexcentric), robineti inchidere cu sfera, robineti de retinere (wafer, cu clapa, cu ventil, cu bila), robineti de retinere cu contragreutate, vane stavilar, clapeti terminali, hidranti (subterani, supraterani), apometre, fitinguri (din polietilena, fonta, otel, inox), capace (carosabile, necarosabile).

Producatori : Fucoli Somepal- Portugalia, Imp Armature-Slovenia, Herbe Valves – Spania, Vamein de Espana – Spania, Technidro – Italia, Wodroll – Polonia, BIDAPRO – Spania

02.

Instalații oil&gas , criogenice, hidrogen, sanitare și instrumentație

Putem oferi: robinet inchidere cu sertar ( temperatura de lucru de pana la 550grd si o presiune de lucru de pana la 400 bari), robinet inchidere cu ventil  ( temperatura de lucru de pana la 550grd si o presiune de lucru de pana la 400 bari), Robinet de retinere ( cu clapa, ventil) -  temperatura de lucru de pana la 550grd si o presiune de lucru de pana la 400 bari; robineti inchidere cu bila (trunnion si bila flotanta) -50ºC + 450ºC , materiale A350 LF2 cl.1 | A479 316/L | A479 S31803, A479 316/L, A352 LCC | A351 CF8M; inchizatoare hidraulice, vane de control si process : etanșeitate bună până la clasa IV-S1 (standard) pentru supape cu scaune metalice și clasa V (standard) pentru scaune cu etanșare moale, producatorul dezvoltă, produce și comercializează supape de control și de pornire/oprire din oțel inoxidabil rezistent la acizi pentru utilizare în întreaga lume.

Producatori: Valvulas Fevisa – Spania, Sulfur Operations Support, Inc. – Statele Unite ale Americii,  Somas Instrument AB- Suedia, Flowtec Industrietechnik GmbH- Germania, Vinco Valves – Portugalia

03.

Instalații chimice

 Vinco Válvulas este dedicată proiectării, dezvoltării și fabricării de supape cu bilă. Acesta se adreseaza industriilor cu utilizare intensivă a capitalului, inclusiv industria farmaceutică, chimică, petrochimică, offshore, navală, celuloză și hârtie, alimente și băuturi și produse cosmetice. Aceste industrii operează în medii din ce în ce mai complexe, care necesită inovații rapide și fiabile. Accentul pus pe dezvoltarea tehnologică și investițiile în experienta profesioniștilor producatorului au permis să fie  recunoscuți pentru capacitatea lor de a face față provocărilor unei lumi în continuă schimbare.

Flowtec Industrietechnik GmbH este prezent în industria petrochimică, mediile calde încălzite ce impun cerințe deosebite pentru funcționarea pe termen lung, fără probleme. Fitingurile lor fără spațiu mort împiedică blocarea fitingurilor, astfel încât sistemul să funcționeze fără probleme pe termen lung.

Producatori: Vinco Valves – Portugalia, Flowtec Industrietechnik GmbH- Germania