Parteneri

Exclusivi

SPANIA

Herbe Valves

Suntem încântați să vă aducem în atenție distribuția exclusivă pe teritoriul României a robinetelor de sertar tip cuțit produse de reputatul producător Herbe Valves din Spania. Putem spune cu incredere ca,Herbe Valves este producătorul numărul unu în Europa.

Herbe Valves,este recunoscută pe plan global pentru excelenta sa în producția de robinete industriale de înaltă calitate și performanță fiabilă. Fiind lider în industria de control al fluxului, Herbe Valves a câștigat încrederea clienților din întreaga lume prin produsele sale inovatoare și soluțiile adaptate.Materialele folosite în producția de produse,va putem garanta,ca sunt europene. Herbe Valves,folosește materiale standard cât și alte materiale speciale provenite din Europa.Putem spune ca Herbe Valves,este un producător integral European. Cu o tehnologie avansata,poate veni în sprijinul clienților cu o gama diversificata de materiale și produse de înaltă calitate. Herbe Valves,poate produce atât robineti de retinere cât și vane cutit din inox de inalta calitate. Poate face la comanda clientului,orice produs din gama Herbe Valves,din orice tip de material.

Robinetul de sertar tip cuțit este una dintre cele mai eficiente și fiabile soluții pentru controlul fluxului în aplicații industriale. Construite pentru a rezista la condiții de lucru extreme și pentru a asigura o operare sigură și consistentă, aceste robinete sunt ideale pentru utilizare în industria chimică, petrochimică și pentru apa potabila.

Prin parteneriatul nostru exclusiv cu Herbe Valves, vă oferim accesul la o gamă completă de robinete de sertar tip cuțit, care sunt proiectate și fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate și performanță. Fiecare robinet este supus unor teste riguroase pentru a asigura conformitatea cu cerințele industriale și pentru a garanta fiabilitatea în exploatare.

Echipa noastră dedicată este aici să vă ofere suport și consultanță pentru a vă asigura că alegeți soluția perfectă pentru nevoile dvs. specifice. Indiferent de aplicația dumneavoastră industrială, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate și să vă sprijinim în optimizarea proceselor dvs. operaționale. Atât noi,cât și producătorul Herbe Valves,putem oferi oricând soluția perfecta pentru dumneavoastră.

Având încredere în calitatea și fiabilitatea produselor Herbe Valves, suntem convinși că parteneriatul nostru va aduce beneficii semnificative pentru operațiunile dvs. industriale. Ne angajăm să vă oferim nu doar produse de înaltă calitate, ci și servicii excelente și suport tehnic de încredere.

Pentru mai multe informații despre gama noastră de robinete de sertar tip cuțit de la Herbe Valves și despre modul în care vă putem ajuta să îmbunătățiți operațiunile dvs industriale, vă invităm să ne contactați. Suntem aici să vă fim de folos și să vă sprijinim în atingerea obiectivelor dvs de afaceri.

 

www.herbesl.com

Download catalog produse

SPANIA

 

UR-Cast

Avem plăcerea de a vă prezenta o nouă gamă de produse inovatoare, aduse cu mândrie în România de Inotech Valves în strânsă colaborare cu UR-Cast, o companie de prestigiu din Spania. Inotech Valves se angajează să aducă cele mai bune soluții în domeniul racordurilor și adaptoarelor pentru industria românească, iar parteneriatul nostru cu UR-Cast reprezintă un pas important în această direcție. Ce ne face diferiți? Calitatea și versatilitatea produselor noastre, putem spune că asta face diferența între noi și alți furnizori. Cuplajele noastre UR-01 și adaptoarele UR-10 sunt fabricate din material de înaltă calitate, GGG50, oferind o rezistență sporită la coroziune în comparație cu altele de pe piață. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi la o gamă largă de materiale, inclusiv PVC, ciment și oțel și așa mai departe, ceea ce le face ideale pentru diverse aplicații industriale. De ce ar trebui să ne alegeți pe noi? Pentru că parteneriatul nostru cu una dintre cele mai renumite companii europene, UR-Cast, ne face să ne concentrăm pe calitate și fiabilitate.

Inotech Valves, este dedicată promovării produselor Ur-Cast în România, oferindu-vă acces rapid la cele mai bune soluții pentru dumneavoastră. Lucrând cu noi, veți fi siguri că veți primi produse de cea mai bună calitate, potrivite pentru nevoile diverse ale industriei de apă din România. Pentru a adăuga la aceste avantaje, este important să menționăm că racordurile UR-Cast UR-01 și adaptoarele UR-10 se disting și prin unghiul de toleranță, care este de +/-5 grade, față de +/-4 grade la alte produse similare de pe piață. Acest lucru contribuie la o instalare mai precisă și mai eficientă, oferindu-vă un avantaj competitiv clar. În concluzie, suntem aici pentru a vă oferi soluții durabile și eficiente pentru proiectele dumneavoastră. Împreună cu Ur-Cast, suntem pregătiți să vă sprijinim la fiecare pas.
Ur-Cast și Inotech Valves - parteneri în calitate și inovație pentru industria românească.

 
www.ur-cast.com

Download catalog produse

CEHIA

MSA

Suntem mândri să vă prezentăm parteneriatul nostru strategic cu MSA, unul dintre cei mai respectați producători de supape pentru industria gazelor. Colaborarea noastră cu MSA aduce inovație și performanță în domeniul distribuției de gaze, oferind soluții fiabile și eficiente pentru clienții noștri.
MSA este un nume de top în industria gazelor, cu o istorie îndelungată și o reputație remarcabilă în producția de supape de înaltă performanță. Produsele lor sunt recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea și durabilitatea lor, oferind soluții sigure și eficiente pentru proiecte din întreaga lume.
INNOTECH VALVES, este furnizorul produselor MSA în România, asigurând distribuția și suportul tehnic pentru produsele lor în această regiune. Cu o gamă largă de soluții adaptate la nevoile specifice ale clienților noștri, ne străduim să aducem inovație și tehnologie avansată în managementul gazelor, contribuind la creșterea eficienței și siguranței în industria gazelor.
Colaborarea strânsă dintre MSA și Innotech Valves se bazează pe încredere reciprocă și pe angajamentul față de excelență. Ne propunem să oferim soluții fiabile și inovatoare pentru proiectele din industria gazelor, contribuind la progresul acestui sector și la construirea unui viitor durabil și sigur.
"MSA și Innotech Valves - inovatori în soluții pentru o industrie a gazelor sigură și eficientă".

 

www.msa.com

Download catalog produse

BULGARIA

 

TONINI

Tonini, un producator de renume din industria robinetelor pentru apa potabila. Parteneriatul dintre Innotech Valves si Tonini ofera, solutii de incredere si eficiente pe proiecte din Europa si din Romania. Inotech Valves este un distribuitor de robinete industriale cu o experienta vasta in piata din Romania. Specializat in furnizarea de solutii de inalta calitate pentru industriile petrolului, gazelor naturale, apei, industriei chimice si industriei alimentare. Tonini este un producator de renume in industria robinetelor pentru apa, cu o experienta solida si produse de inalta calitate. Gama lor variata de produse include robinete pentru retelele de apa, statii de purificare si hidratare, precum si robinete,precum: Robinete sertar pana cauciucate, Robineti de concesie, Filtre Y, Robineti de retinere. Prin combinarea experientei Innotech Valves si calitatii produselor Tonini, parteneriatul nostru ofera o solutie completa pentru clientii din Europa si din Romania. Certificarile si standardele de calitate ale Tonini asigura fiabilitatea si durabilitatea produselor lor, ceea ce se traduce in succes pe piata robinetilor din Europa. Deasemenea parteneriatul nostru, deschide noi oportunitati pe piata din Romania, consolidand pozitia ambelor companii in Europa. Cu reputatii solide si game diversificate de produse, suntem pregatiti sa abordam proiecte de orice amploare si complexitate. Parteneriatul dintre Tonini si Inotech Valves promite sa aduca solutii inovatoare si de incredere pe proiectele din Romania. Ne angajam sa oferim cele mai bune servicii si produse, construind o colaborare de lunga durata si beneficii reciproc avantajoase.

Tonini si Innotech Valves,excelenta in fiecare picatura!

 

www.tonini.bg

Download catalog produse